HTML

T L T C Bulldogság

Bulldog az egész világ és én vagyok benne a marionett bábu.

Friss topikok

Címkék

2008 (4) 2009 (1) 2010 (5) anglia (13) angol (3) angolbulldog (2) austin (2) best (1) bis (7) bitch (1) bob (21) bob. (1) bos (10) boy (5) breeder (1) brindle (2) bull (1) bulldog (34) bulldog. (1) bulldogger (1) cac (3) cacib (2) carberry (1) cc (4) celeb (1) champion (2) chris (1) cica (1) club (3) craziness (2) cruelty (1) crufts (1) csíkos (3) daphne (1) dog (6) dogshow (1) dominans (2) england (2) érdekes (1) erossino (5) euro (2) fehér (2) fenotípus (2) folding (1) gén (2) genetika (2) genotípus (1) golden (1) grifo (1) harry (1) (1) holland (1) hungary (1) iceglint (1) jazmin (1) judge (1) junior (1) kacsa (1) kan (3) kiállítás (25) kiállítás. (1) klára (1) klári (1) kölyök (2) kylie (1) leaflet (1) leg (3) lemon (1) leo (1) leoniso (4) lotty (1) love (2) luton (7) m (1) macska (1) mentés (1) mona (1) moon (1) new (1) noe (1) olasz (1) panda (1) piebald (1) puppy (4) rcc (1) recesszív (2) red (1) res (2) rescue (1) rita (1) shakira (1) show (27) show. (1) slovenia (1) special (12) statue (1) szín (1) szobor (2) szuka (2) till (1) tltc (2) to (1) towel (1) uk (1) video (1) vörös (1) westminster (2) zsargal (1) Címkefelhő

Linkblog

Celeb ebek, Celebrity dogs

2009.02.17. 10:21 tltcbulldog

Mi a közös következő a földkerekség minden sarkában ismert sztárok és világszerte kevésbé ismert amerikai sztárócskák, úgynevezett celebek között?

-Adam Sandler (amerikai színész-komikus, filmproducer. Arany-Málna dijas=Anti Oscar-Dij)

 

 

-Reese Witherspoon ( amerikai filmszínésznő, Doktor Szöszi-ként ismert. Oscar-Dijas=anti Arany Málna:) Golden Globe-Dijas)

 

 

-Pink ( szül.: Alecia Beth Moore, amerikai énekesnő, dalszerző, 2x Grammy-Dijas, filmszínész is)

 

 

-Gloria Estefan ( szül.: Gloria María Milagrosa Fajardo García, Amerikában élő kubai énekesnő, Többszörös Grammy-Dijas, a latin muzsikálás koronázatlan királynője, kubai demokrata ellenzék ikonja)

 

- Ozzy Osbourne és családja ( szül.: John Michael Osbourne, ifjúkorában börtönt is megjárt angol rock énekes, botrányhős és a családjával együtt Valóság Show sztárok)

 

-A J McLean ( szül.: Alexander James Mclean, újra összeállt Back Street Boys együttes tagja, amerikai POP és R&B énekes)

 

 

-John Legend ( szül.: John Stephens, amerikai R&B énekes, szövegíró, hatszoros Grammy-Dijas, Barack Obama mellett kampányoló-s)

 

 

-Fred Durst ( szül.: William Frederick Durst, amerikai nu-metálos Limp Bizkit együttes énekese-gitárosa, rocker, producer)

 

 

-Kim Clijsters ( belga tenniszezőnő, 2002-2003 világbajnok, 2005 és 2009 US Open győztes, 2003 Roland Garros és Wimbledon győztes)

 

 

-Howard Stern ( amerikai rádiós fenegyerek, újszerű rádiózás egyik píonérje, műsorvezető és ottani Bochkor-féle)  :)

 

 

-Rob Dyrdek ( Többszörös Világrekorder gördeszkás, Valóság Show Sztár, színész)

 

 

- Diasy Fuentes ( kubai származású, amerikai model, TV-s személy, Revlon cég első latina-modellje)

 

 

-Ashlee Sympson és Pete Wentz ( amerikai zenész-énekes házaspár, mindenlében kanál, nyilvános helyen rendezett családi perpatvarjukról hírhedtek)

 Nos könnyen rá lehet jönni, mivel ez egy bulldogos blog, mindnek van bulldogja és ki ki saját vérmérsékletének és világnézetének megfelelően szereti, kedveli. Van aki egyszeri-bulldogos és van aki örök-bulldogos, köztük.

 Adam Sandler-nek két bulldogja volt/van. Meatball, azaz Húsgolyó, csíkos-fehér fiú (2004.01.27-én szívbetegségben halt meg 4 évesen. frissítésve kommentben lentebb Lara74 jóvoltából. Köffike) és Matzoball, azaz Maceszgolyó, csíkos-bocitarka kislány (2006-ban meghalt). Jelenleg is van egy bájos vörös kislánya bullyja, Babu. Mr Sandler mindenhova magával vitte kedvenceit, mit kedvenceit, a családtagjait. A bulldogjairól készült képeit és videóit le lehet tölteni a saját honlapjá-ról. Videóit nézegetve az egész Sandler villát belülről is megleshetjük. Bár nem tom, lehetséges, hogy ez csak a kutyájuk ólja. Mindenesetre jó helyen laknak azok a turcsik. Ahogy játszik velük és tanítgatja, nagyon szimpi és nagyon emberi.

Matzoball, azaz Macesz golyó nevű bocitarka szukája nem régében egy műtét után meghalt, sajnálatos módon. Matzo volt a kislánya "testőre és játszópajtása" és hiányzott családnak a malacka. Így hamar jött a következő bulldog hozzájuk, Babu, a széllel bélelt szele-burdi bulddykislány.                                                                                                                 Mr Sandler megszállott bulldogger. 

Reese Witherspoon fehér bulldogját Frank Sinatra-nak, röviden Frankie-nek hívják. Állatbolond színésznőnek egy Coco Chanel nevű francia bulldogja is. Jóképű Frankie és frencsi társa a színésznő által nagyon-agyon imádott sztárjairól kapták a nevüket. Reese nagy bulldograjongó és bulldogimádó. Jahh, van egy chihauhua-ja is. Ez annyira nem bulldogos téma, de megemlítem. :) Mostanában Jake Gyllenhall németjúhászát is sétáltatja időnként. Úgy tudom nem órabérért, mint a hollywoodi bér-kutyasétáltatók, hanem csupa szeretetből teszi mindezt.

 Pink nagy állatbarát és állatvédő. Több kutyája van. Elvis nevű fehér bulldogja 2007 januárjában beleesett kerti medencéjükbe és megfulladt. Egy hónappal később karján megjelent a 22.dik tetoválása.   Pink az elhunyt bulldogját megörökítette eképpen, hogy mindig vele maradhasson.   Így emlékezik mindennap az imádott kis bulldogjára, akit Lisa Marie Presley-től kapta ajándékba. Két hölgy kebel-barátnők. Pink emellett Elvis Presley rajongó is. Ő tetoválásával örökre bulldogos maradt. Aznap, amikor meghalt szegény eb, mindössze egy órára maradt egyedül a hátsó kertben. Belecsúszhatott a medencébe és pánikba eshetett. Ugyanis korábban sokszor úszott ott és tudta "hol a kijárat", de ezúttal nem tudott kimászni és megfulladt.

 Szegény megboldogult Elvis-t férjével együtt szinte gyermekükként szerették.

 

 

 

 

 

 Gloria Estefan egy "csupaszív" kislány és álmodozó kishercegnő, ha bulldogjáról van szó.

Gloria a bulldogjáról, Noelle-ről két szívhez szóló könyvet írt, a három év körüli gyermeke számára. Ezen kívül egy dalt is kreált nekik Noellről. Ezt a dalt következő linkre klikkelve meghallgathatjátok, ha van időtök.  https://www.youtube.com/watch?v=oaHnNhBdulw Klipben a csíkos kis bulldogját, Noelle-t is megismerhetjük. A klip animációs részében szereplő kislény is bulldog ám, nem egy rosszul sikerült barna medvebocs. :)

Ozzy Osbourne-ék bulldogját,   Lola-t mindenki ismeri. Szerintem. Ki ne látta volna Lola-t MTV Valóság Show-jában, ahogy trehánykodik és kanapét WC-nek használja vagy éppen szőnyeget téveszti össze pelenkával. Sokan bulldogutálók csapatát erősítik azóta a látványóta és mi a bulldogimádók már nem tudjuk ezt visszacsinálni.

A képen amúgy jól mutatnak egymás mellett.

A viselkedéseért nem hibáztathatjuk a szegény párát, inkább a beszédhibás, folyton káromkodós család tehet rola:):):).

 

 

 

 

A J Mclean sok piperkőc, fiúcska-sztárból férfiucska-sztárocskáva avanzsálodott ürgékkel szemben természet- és kutyabarát. Nem csak bulldogja van. Több kutyát is tart. Mind egytől-egyig férfias-fiús ebek.

 

 

Az angol bulldogja mellett egy amerikai bulldogot és egy bullmasztiffot kell jól lakatni nap mint nap.

"Annak ellenére hogy nem kisméretű ebek, mind ágyban alvós, elkényeztetett, ajnározott kedvencek", mondják a sztár haverjai.

 

 

 

 Rob Dyrdek-ről és bulldogjairól ( monoklisat Beefy-nek és a fehéret Meaty-nek hívják, mármint a bulldogokot) youtube-on találtam videókat. Ha kiváncsi vagy rá csak klikkoljál rá és  tarccsaaad tátva a szemed-füled.  Klikk ide is megtalálod a youtube-os videóit. Így láthatóvá és hallhatóvá válik.

 Ashley és Pete már nem csak a kisbulldogot szeretgetik. Az esküvőjük óta van már közös gyerekük is. A gyermekük, bulldoguk és egymás mellett mást is szeretgetik.

  Ezen a képen John Legend reptéren várja valakit Buddy Társaságában. Úgy tűnik mind kettejük számára nagyon fontos személy érkezik...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fenti listám oly végtelen, hogy véget kell vessek. Így is eléggé unalmas végig nézni. Ha végére értél, ezt is elolvastad, láthatod én is untam.

Majd egyszer előveszem és folytatom, ha kedvem szottyan.

 

2010.02.24 szottant egy kis kedvem ehhez és feltettem egy újabb képet. Brad Pitt és Jack.

 

Elől feszító macho mackó neve Jack és háttérben guggoló szöszit meg Brad Pitt-nek hívják. :)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tltcbulldog.blog.hu/api/trackback/id/tr63948155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lara74 2010.01.15. 16:24:50

Drága Zsargal!
Látod,nem szabadulsz tőlem..:)!Mentségemre szolgáljon,hogy én mindennap benézek Hozzád..
Sajnos,ki kell hogy javítsalak.Meatball 2004-ben meghalt..épp az előbb könnyeztem meg(ismét)a videót Róla..
Ugye,nem haragszol?
Puszilunk:Jerichoék

tltcbulldog · http://www.kutyavari.hu/tltc 2010.01.15. 16:48:18

Igen. Igazad van. Köszönöm a frissítést. :) kicsit le vagyok csúszva a naapi témáról :) Következőket írja egy lap. 2004.01.27-én halt meg.

(The BIG DADDY star realises why his father had to die before his dog: "When Meatball died we had a big shiva. 100 people came up to our house and we traded Meatball stories.

"I had a cantor come up and sing prayers for the dog and I know that if my father was alive, he'd be like, 'Just bury him, you moron. It's a dog.'")

süti beállítások módosítása