HTML

T L T C Bulldogság

Bulldog az egész világ és én vagyok benne a marionett bábu.

Friss topikok

Címkék

2008 (4) 2009 (1) 2010 (5) anglia (13) angol (3) angolbulldog (2) austin (2) best (1) bis (7) bitch (1) bob (21) bob. (1) bos (10) boy (5) breeder (1) brindle (2) bull (1) bulldog (34) bulldog. (1) bulldogger (1) cac (3) cacib (2) carberry (1) cc (4) celeb (1) champion (2) chris (1) cica (1) club (3) craziness (2) cruelty (1) crufts (1) csíkos (3) daphne (1) dog (6) dogshow (1) dominans (2) england (2) érdekes (1) erossino (5) euro (2) fehér (2) fenotípus (2) folding (1) gén (2) genetika (2) genotípus (1) golden (1) grifo (1) harry (1) (1) holland (1) hungary (1) iceglint (1) jazmin (1) judge (1) junior (1) kacsa (1) kan (3) kiállítás (25) kiállítás. (1) klára (1) klári (1) kölyök (2) kylie (1) leaflet (1) leg (3) lemon (1) leo (1) leoniso (4) lotty (1) love (2) luton (7) m (1) macska (1) mentés (1) mona (1) moon (1) new (1) noe (1) olasz (1) panda (1) piebald (1) puppy (4) rcc (1) recesszív (2) red (1) res (2) rescue (1) rita (1) shakira (1) show (27) show. (1) slovenia (1) special (12) statue (1) szín (1) szobor (2) szuka (2) till (1) tltc (2) to (1) towel (1) uk (1) video (1) vörös (1) westminster (2) zsargal (1) Címkefelhő

Linkblog

Mrs. Karen Hayward's letter about the leaflet @ BOY 2012., avagy maximálisan elhatárolódik az Anya Klub.

2012.11.28. 22:32 tltcbulldog

The third part, translated from english to hungarian 

I found this leaflet at BOY 2012 in Luton and I checked the story behind Because I took a video and pictures of this at the show and put them on FB and youtube. After this I got a private letter from the joint manager of Th Bulldog Club Inc.

boy szar plakát 11.jpg

And we started a friendly conversation about this issue. You can see here the official version in three parts...

 

Kedves Luvszandagva Úr!

Köszönöm a 2012. november 26-i levelét, amely arról az általunk nem engedélyezett szórólapról szól, amelyet a november 24-i kiállításunkon lehetett látni. Nem tudok minden részletre kiterjedő választ adni az üggyel kapcsolatban, mert sem a show menedzsere, sem a klub titkára nem látta a szórólapot. Nem is volt róla tudomásunk, amíg nem láttam a blogot a Facebookon, illetve a Youtube-on tegnapi napon. Úgy informáltak, hogy a szórólap a magyar bulldog szaporító farmokról szól. Szeretném kategorikusan kijelenteni, hogy ez a szórólap semmi szín alatt nem volt engedélyezve részünkről, hogy a kiállításunkon terjeszthessék. Sem Mr. Chris Carberry-nak, a főtitkárnak, sem a társigazgatóknak; Mr. és Mrs. Hayward-nak nem volt tudomása erről a szórólapról, hovatovább, semmilyen körülmények között nem adtak volna engedélyt egy ilyen anyag terjesztésére. A Bulldog Club Incorporated teljesen elhatárolódik a fent említett okok miatt ettől a szórólaptól, és elszomorítónak találja, hogy a neves kiállítását ilyen anyag terjesztésére felhasználták, az ügy minden szereplőjének kárára. A Bulldog Club Incorporated nem tolerálja egyetlen ország, nemzet, vagy magánszemély ilyen hírbe hozását. Szigorú intézkedéseket hoztunk, hogy a jövőben ehhez hasonló incidensek ne történhessenek. Felhívjuk más bulldogos klubok figyelmét is az ügyre, hogy ne kerülhessenek olyan kellemetlen helyzetbe, mint amilyenben mi találjuk most magunkat. A szombati kiállításunkon készült videóra (amely felkerült a Youtube-ra is) reagálva el kell mondanom, hogy úgy érzem, elvárható lett volna, hogy a nyilvánosságra kerülése előtt informáljanak minket az ügyről, hiszen mi is áldozatai lettünk ennek az incidensnek, a szórólaphoz semmi közünk és a mi klubunkra is rossz fényt vet. Azt kérjük, hogy a videóról vegyenek le minden utalást, ami a Bulldog Club Incorporated-et összefüggésbe hozza ezzel a szórólappal, hiszen nem ez a valóság. Bízom abban, hogy ezzel sikerült tisztáznunk helyzetünket ebben a szerencsétlen ügyben, és hogy jó kapcsolatunk megmarad és ezek után még szorosabb lesz..

Szívélyes üdvözlettel:

Mr A & Mrs K Hayward (show managers) The Bulldog Club Incorporated (founded 1875)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tltcbulldog.blog.hu/api/trackback/id/tr604932647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása