HTML

T L T C Bulldogság

Bulldog az egész világ és én vagyok benne a marionett bábu.

Friss topikok

Címkék

2008 (4) 2009 (1) 2010 (5) anglia (13) angol (3) angolbulldog (2) austin (2) best (1) bis (7) bitch (1) bob (21) bob. (1) bos (10) boy (5) breeder (1) brindle (2) bull (1) bulldog (34) bulldog. (1) bulldogger (1) cac (3) cacib (2) carberry (1) cc (4) celeb (1) champion (2) chris (1) cica (1) club (3) craziness (2) cruelty (1) crufts (1) csíkos (3) daphne (1) dog (6) dogshow (1) dominans (2) england (2) érdekes (1) erossino (5) euro (2) fehér (2) fenotípus (2) folding (1) gén (2) genetika (2) genotípus (1) golden (1) grifo (1) harry (1) (1) holland (1) hungary (1) iceglint (1) jazmin (1) judge (1) junior (1) kacsa (1) kan (3) kiállítás (25) kiállítás. (1) klára (1) klári (1) kölyök (2) kylie (1) leaflet (1) leg (3) lemon (1) leo (1) leoniso (4) lotty (1) love (2) luton (7) m (1) macska (1) mentés (1) mona (1) moon (1) new (1) noe (1) olasz (1) panda (1) piebald (1) puppy (4) rcc (1) recesszív (2) red (1) res (2) rescue (1) rita (1) shakira (1) show (27) show. (1) slovenia (1) special (12) statue (1) szín (1) szobor (2) szuka (2) till (1) tltc (2) to (1) towel (1) uk (1) video (1) vörös (1) westminster (2) zsargal (1) Címkefelhő

Linkblog

Állatot ajándékba NEEEE, főleg meglepiként!!! Senkinek, még a párodnak sem. David Beckham-nek se!!!

2010.02.15. 17:14 tltcbulldog

 

 A képen látható asszony 2009 decemberében egy 4 hónapos angol bulldog kölyköt vásárolt. A kutyát karácsonyi ajándéknak szánta a hites Urának. Meglepetés ajándék volt tőle.

  Szerinte a bulldog brit nemzet számára igen fontos szimbólum és emellett emlékezteti őt a foci pályán hátrálást nem ismerően küzdő férjére.

                

               Őkelme a bulldog kölyökért 3000 angol fontot fizetett, ami annyit tesz, hogy körülbelül  1 100 000 ft, azaz egy millió egyszáz ezer forint.

 

 

Olcson megúszta a vásárlást. Gondolom nem a sporolás és nem a gazdagsági válság volt az oka. 

 

  

 A vörös tarka bulldog kölyök Londonból Los Angelesbe való utaztatását PetAir vállalta. A háztól-házig szállításáért több mint 2000 angol fontot számlázták ki a Beckhaméknek, azaz közel egy millió forintot.

Coco sorsa is az, ami a legtöbb celeb ebnek. Az elfoglalt gazdájuk kevés időt tudnak szakítani rájuk, időnként roluk szépen beállított, jól pózoló képek jelennek meg a bulvár lapokban. Kevesebb jut nekik a gazda és kutya páros életből. De vannak kivételek. Lásd Adam Sandler. Viszont jó benne a celeb ebségben, gondozójuk, edzőjük, szakácsuk és így sorolhatnám tovább, sok mindenkijük van nekik. Egy idő után jobban szeretik és kedvelik a gondozójukat, szakácsukat és boldogok, hogy szeretik. Spice Posh-Fasion Desiner és Soccer Star-Fasion Man sem különbek. Így Coco már nem is Los Angeles-i otthonukban él, hanem a barátjuknak, az alkalmi szakácsuknak, Gordon Ramsay-nek ajándékozták tovább, egyesek szerint. Nem tudom, Gordon Ramsay-nál mennyire lesz jó dolga. Ahogy elnézem az ekszszpájszgörl-t, nem lehet annyira tápláló és nem lehet annyira hízlaló, amit főz, ha tényleg ő a szakácsuk. Remélhetőleg Coco-ból nem egy zörgő zergét csinál.

Az árakról... (saját tapasztalat)

A sztár pár által az angol bulldogjukért kifizetett összeget, a szállítási költséget a sziget országi bulvárban úgy emlegették, mint valami csillagászati összeget. De mi bulldogosok tudjuk azt, hogy egyáltalán nem az. Egy egészséges angol bulldog kölyök kan, 4 hónaposan, Angliából, hazaszállításával, nem az Atlanti óceán másik oldalára szállítva, barátok között is legalább kétszer annyiba kerül és nem CSAK ENNYIBE, NEM CSAK 5000 angol fontba, nem csak kettő millió forint körüli összegbe.

Bár ha jobban bele gondolok, mi kutyások a kutyákra költjük el az összes összekeresett keresetünket.

2009-es székesfehérvári CACIB-on fél füllel hallottam következőket. ... Tudod édesem! Nekünk nem lesz soha plázma TV-nk, nem lesz ilyesmink, mert mi kutyát veszünk, ééérted Kicsim!? :):):)

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulldog

A bejegyzés trackback címe:

https://tltcbulldog.blog.hu/api/trackback/id/tr831760720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása